perjantai 25. lokakuuta 2013

Weed - Animen pohjanoteeraus?

Weed-anime on piirrosjäljeltään yksi haukutuimmista animeista, joita tiedän. Tieto tästä pistää miettimään onko tämä vain ollut yhden tuotantoyhtiön pohjanoteeraus vai onko siitä "aidosta ja alkuperäisestä" Hopeanuolesta enää vaikeaa pistää yhtään paremmaksi? Vai onko ongelma mahdollisesti siinä, että vertailemme näitä sarjoja jatkuvasti keskenään?

 Weed-animesta on jäänyt mieleen varmaankin parhaiten tälläinen jälki

Vastapainoksi kaikelle negatiiviselle ja itsekin harrastamalleni derp-kuvien postaukselle aion nyt viimeinkin ottaa viimeinkin esille omasta mielestäni onnistuneita kohtauksia animessa, kestivätpä ne sitten sekunnin tai kokonaisen jakson.



ENSIMMÄINEN JAKSO
Suurta taistelua kuvaava pätkä tulee aina olemaan yksi lempikohdistani tunnelmansa takia.

Vaikka jokainen kohtaus ensimmäisessä jaksossakaan ei oltu toteutettu niin hyvin kuin olisi toivonut, Weed on tehty tähän jaksoon mielestäni loistavasti. Miettikää jos koko sarja olisi toteutettu samalla laadulla kuin yllä olevat kuvat. 


TAUSTAT
Asia, joka ei ole vielä koskaan oman kokemukseni mukaan pettänyt animesarjoissa - taustat.
Jo Hopeanuolessa tuli itselleni tutuksi aivan upeat taustat ja vaikka ne ovatkin hieman modernisoituneet Weedissä niin kaikki niistä ovat mielestäni todella hienoja.

 Weedistä tulee animessa aika ajoin itselleni mieleen Hopeanuoli. 
Mitä enemmän katson animea sitä enemmän tälläisiä kohtauksia löydän.

 Muutamia hahmoja, jotka eivät välttämättä nyt lukeudu omiin lempihahmoihin, mutta halusin mahdollisimman paljon esimerkkejä myös muista kuin päähenkilöstä. Varsinkin Rocket on mokattu todella monessa kohtauksessa, joten ylläoleva kuva hänestä lukeutuu mielestäni onnistuneimpiin.

 Johnin kuolemaa edeltävä kohtaus on myös suhteellisen hyvin toteutettu. Erityisesti pidän siitä, että animessa monien vanhojen Hopeanuoli-hahmojen ulkonäkö on palautettu lähemmäs mangan ulkonäköä.



 Jälleen Hopeanuoli-hahmoja joiden ulkonäkö on palautettu mangaversioon. Vaikka rakastankin Hopeanuolen sinistä versiota Kurotorasta, pidän myös Weedin versiosta hurjasti.

 Vaikka Vanhimman ulkonäkö onkin mokattu tässä ja pahasti ja monet luulevat häntä Kurojakiksi tämän takia, Weedin kougat on yllättävän hyvin toteutettu. Varsinkin Tesshin näyttää melkein kaikissa kohtauksissa upealta.




TAISTELU KENRAALIUDESTA
Kaikessa synkkyydessään tämä kohtaus lukeutuu myös yhtiin suosikkeihini. Koko kohtaus on erinomaisesti piirretty ja varsinkin Toubee pääsee loistamaan.


 En keksinyt tälle mitään kivaa otsikkoa. Kyseessä on kohtaus, jossa genbat joukot jäävät pahasti alakynteen ja loppujen lopuksi genba palautetaan takaisin veljensä luokse vihanneksena. Taisteluosuus lumimyrskyssä on jälleen kohtalaisen hyvin tehty.






LOPPUTAISTELU
 Lopputaistelu on oma ehdoton ykkössuosikkini piirrosjälkensä takia, vaikka juonellisesti se päättyykin naurettavasti. Viimeinen jakso on hyvin pitkälti kokonaisuudessaan aivan mieletön. Pidin siitä, miten jokainen hahmo on saatu näyttämään hyvältä ja varsinkin lopputaistelussa on aivan oma tunnelmansa. 


Saa kommentoida mitä mieleen juolahtaa, jokaisella on omat mielipiteensä ja korostaisin, että ylläoleva on vain minun omaani eikä kanssani ole mikään pakko olla samaa mieltä. 
Arvostaisin kuitenkin perustelemista.

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Hashire, Weederp!

Pakko myöntää, että tarkoitukseni oli näyttää hyvin onnistuneita kuvia Weed-animesta (aion toteuttaa tämän vielä myöhemmin), mutta jostakin syystä näitä kuvia on vain niin paljon helpompaa löytää animesta..

On mahdollista, että samaisia kuvia olette nähneet ympäri nettiä aikaisemminkin, koska onhan se selvää, että tämän animen piirtojälkeen takerrutaan paljon enemmän kuin esimerkiksi Hopeanuolen.

Kirjoitus on huumorimielessä tehty ja itse rakastan myös Weed-animea, joten voitte laskea soihtunne ja talikkonne alas.

Tämä on itseasiassa hyvin toteutettu. Ainoa mikä kohtauksessa häiritsi oli se, miten paljon se poikkeaa muusta piirostyylistä. Weed näyttää hieman avaruusolennolta. Tai kissalta.

Jos oikein kiinnitätte huomiota niin näette miten koirat unohtavat anatomiansa aina, kun heitä viskellään.

 
 Weedin erikoisuus: ihmisanatomia

Mitä sanoinkaan siitä viskelystä?
 Weed-mäyräkoira.
 Tassu..

 Ken

 Kaibutsun oli kai tarkoitus olla pelottava tässä kohtauksessa.
Taas ne tassut. 
 Vaikka miten yrittäisi selittää tätä perspektiivillä niin ei vain onnistu..
Mahtaa olla kivulias asento. Tai ehkä Mer harrastaa breakdancea? 
 "Tässä kuvassa on Oun suuri, legendaarinen johtaja."
 Rocket näyttää jopa ihan hyvältä tässä kohtauksessa. Ainakin Weedin rinnalla.

Samat hahmot samassa kohtauksessa. Taisi olla ruokatauko kuvausten välissä? 

 Ajattelin ensin, että tämä kuva oli vähän derp, kun vanhuksen toinen silmä on ylempänä kuin toinen, mutta sitten tuli tämä:
Weed.. mitä.. 
 Aina vaan paranee.

Kauempaa kuvattuna hahmot näyttävät olevan aina pielessä, mutta tällä kertaa Kenille ilmestyi nokka.
Weed se tykkää oudoista asennoista.